Administratore

Visa Apply Services shpall konkurs per 3 vende te lira pune ne agjensionin per sherbime aplikimi.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme,
  • Te kenë njohje elementare të gjuhës angleze,
  • Aftësi te mira kompjuterike ( microsoft office etj.)
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.


Kategoria: Administrate
Pozita e punes: Administratore

Lokacioni: Prishtine
Gjinia: Femer
Mosha: 18-30

Kandidatët e interesuar mund ti  dërgojn CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: info@vasglobal.info
Afati për aplikim është i hapur deri me datën 31.12.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel