Administrator/e, Kontroller

KONKURS PUNE
QENDRA E LOGJISTIKËS

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme, e preferuar shkollimi Bachelor
 • Të ketë njouri për pakon Microsoft;
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjajshme;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;


Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 • Shujta ditore e mbuluar nga kompania;
 • Transport vajtje-ardhje;
 • Sigurimin shëndetësor;
 • Pagë konkuruse në treg;
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme;
 • Mjedis miqësor të punës dhe gjithëpërfshirës;
 • Orari I punës me ndrrime.


Aplikimi:

Për të aplikuar, dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com apo kontakto në numrin +383 49 998 442 apo apliko në butonin më poshtë: 

Apliko Këtu Shpallja ka skaduar