Agjenste shitjesh online (ne zyrat e kompanise)

ENZO ATTINI
E skaduar

Cfarë ofrojmë ne:

  • Mundësinë për të punuar në orarin më të përshtatshëm për ju.
  • Oraret jan Turni 1 (8-13:00), Turni 2 (13-18:00), Turni 3 me transport (18:00 - 00:00)
  • Mundësi për rritje ekonomike.
  • Mundësi për rritje profesionale.
  • Grup pune mbështetës dhe motivues.

 

Cfare kërkojmë ne:

  • Duhet të jetë dinamike.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
  • Të ketë njohuri të mira në të shkruarit të gjuhes Shqipe.


Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.

Shpallja ka skaduar