Agjent-e Shitjes dhe praktikant

Kompania Office 1 Kosova shpk e cila është lidere dhe distrubutore për material për zyre dhe shkollorë shpall konkurs për:

  • Agjent të shitjes 
     

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes 

  • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte 
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen 
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup Kualifikimet 
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit 
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi 
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
  •  Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup . Ne ofrojmë nje ambient ku secili trajtohet me respekt reciprok dhe miqësore. Bëhu BOOS i vetvetes në një familje të madhe, të re e të shëndoshë, plot energji dhe besim, për të arritur qëllimet e përbashkëta. 

 

Konkursi mbetet i hapur 7 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e mail sales@smardonline.com. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel