Agjent Gjermanofolës

GCCK
21 ditë të mbetura

Kërkojmë gjermanofolës për njërin nga projektet tona, GCCK është çdo herë e përkushtuar për të krijuar mundësi të reja dhe të përshtatshme për punë.

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive 1000€ +
  • Ambient miqësor
  • Orar të plotë, e hënë - e premte.


Çka duam nga ju:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhë gjermane, pra njohuri shumë të avansuar të njohurisë së gjuhës gjermane
  • Përvojë pune në Call Center
  • Të jeni të motivuar dhe të përkushtuar për punë


Ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipit tonë!

Tel: 048 554 411

e-mail: hrmanager@gcckjob.com

Facebook: Gcck

Instagram: Gcckks

Rruga B- Prishtinë

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel