Agjent i patundshmërisë

HOLDING Real Estate është duke kërkuar 5x Agjent! 
Në vazhdën e rritjes së kompanisë po kërkojmë agjentë të rinj për të na u bashkangjitur në rrugën tonë drejt suksesit.  

Përgjegjësitë e punës përfshijnë:
⭕ Dhënien e udhëzimeve dhe ndihma e shitësit dhe blerësit në procesin e transaksionit. 
⭕ Procesi i negocimit të çmimeve dhe procesit të shit-blerjes së pronave.
⭕ Mbledhja e ofertave për shitje dhe qira.
⭕ Fotografimi i pronave. 
⭕ Mirëmbajtja dhe azhurnimi i ofertave. 
⭕ Mirëmbajtja dhe zhvillimi i rrjetit të bashkëpunimit dhe klientëve.  

Nëse keni ambicie, jeni komunikativ, dhe keni dëshirë për punë, HOLDING Real Estate është vendi më i mirë për të nisur karrierën tuaj si agjent.

Shpallja ka skaduar