Agjent i shitjes - Ambulantiv

EKO SHPK
E skaduar

Shpallje për vend pune !

Pozita : Agjent i shitjes (ambulantiv) në tërë territorin e Kosovës të pjesëve të ujesjellesit dhe sanitarisë.

Detyrat:
-Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë.
-Përkujdesje për rritjen e shitjes në pikat e caktuara.
-Vizita të rregullta të klientëve.
-Përcjellje dhe raportim për konkurrencën dhe trendet e tregut.

Kualifikimet e kërkuara:
-Së paku 1 vit përvojë pune në këtë pozitë (për mallëra hidrosanitar).
-Patent shoferin kategoria B.
-Shkathtësi të mira komunikuese dhe negociuese.
-Mosha e preferuar 28-37 vjeç.
-Aplikantët të jenë nga qyteti i Ferizajit.

Te gjithe te interesuarit duhet te aplikojne ne zyret e kompanise EKO.
Adresa: Magjistrala Prishtine-Shkup, ne Ferizaj. (afer Hib Petrol)

ekoshpk@hotmail.com
Tel. +383 49 604 387

Shpallja ka skaduar
adform-pixel