Agjent i shitjes

E-BAA
E skaduar

E BAA është platformë e Shitjes Online e cila ofron mbi 62000 produkte të kategorive të ndryshme si për nevoja shtëpiake, biznesore ashtu edhe për nevoja personale. Zyret E BAA janë me lokacion në Prishtinë ndërsa veprimtaria e biznesit shtrihet në tërë Kosovën. Shpallë konkurs pune për:

 

Pozita:                             Agjent i Shitjes

Afati i Aplikimit:           04.02.2020

Apliko në Email:           apliko.ebaa@gmail.com

Apliko përmes web:    https://e-baa.com/karriera/apliko.php?poz=9

Web faqe:                       www.e-baa.com

 

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes 

 • Hulumtim i tregut dhe zgjerimi i rrjetit të klientave,
 • Promovon ofertat dhe shërbimet e Kompanisë,
 • Përfaqëson denjësisht  kompaninë tek klientët,
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre,
 • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen,
 • Lidh kontrata të reja dhe siguron përmbushjen e kërkesave të parapara,
 • Raporton në mënyrë ditore/javore rreth zhvillmit te detyrave


Kualifikimet e Kërkuara

 • E preferuar, diplomë universitare në Marketing, Ekonomi ose të ngjashme.
 • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
 • Të ketë patent të kategorisë B.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel