Agjent i Shitjës

DeniViki SH.P.K
9 ditë të mbetura

DeniViki SH.P.K shpalle konkurs për: 

Agjent të Shitjës


Kushtet per kualifikim: 

  • Aftesi te mira komunikimi dhe negociuse;
  • Te kete njohuri për shitje;
  • Te kete njohuri te mira  kompjuterike, excel+word;
  • Të jetë i gatshëm për punë në ekip
  • Patent shofer kategoria B.

 

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-ne ne email adresen info@deniviki.com ose të lajmerohen ne numrat e telefonit 048/444-018 • 048/444-019

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel