Agjent I Shitjes

EAGLE SHIPPING LLC
18 ditë të mbetura

Kompania EAGLE SHIPPING shpallë konkurs për (1) nje vend të lire pune.

Pozita: Agjent i Shitjes

Përgjegjësitë kryesore:

-Prezantimi dhe shitja e Sherbimeve të kompanisë.

-Zbaton planin e parashikuar të shitjes.

-Analizon prezencën e në treg.

-Përcjell trendin e shitjes në treg.

-Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë.

-Realizon të gjitha komunikimet me klientë.

-Raporton në baza ditore dhe javore në departamentin e shitjes.

-Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes.

-Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes.

Kriteret dhe kushtet për pranim:

- Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)

- Njohuri te gjuhës angleze: njohja e gjuheve te tjera eshte perparesi

- Njohuri e mirë e paketës Microsoft Office, MS Excel në veçanti,

- Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me palë si dhe punën ekipore.

-Të ketë patentë shoferin kategoria B.

-Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit.

-Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup.

-Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@eagleshipping-ks.com deri më datën 30.04.2021

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel