Agjent i shitjes

Kompania Smard Online  e cila është lidere dhe distributore për material për zyre dhe produkte tjera në shitje online, shpall konkurs për: 

Agjent  të shitjes  1 pozitë

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat e punës për pozitën AGJENT I SHITJES

•          Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje direkte për këto produkte

•          Mban kontakte të vazhdueshme me klientë në lidhje me kërkesat e tyre

•          Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen

•          Të bëjë liferimin e mallit te klientët herë pas here

 

Kualifikimet

•          Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në shitje së paku 1 vit

•          Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi

•          Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative

•          Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup

•          Njohuri të mira të paketës Microsoft Office

•          Të posedojë patent shofer të kategorisë B

 

Ne ofrojmë nje ambient ku secili trajtohet me respekt reciprok dhe miqësor. Bëhu BOSS i vetvetes në një familje të madhe, të re e të shëndoshë, plot energji dhe besim, për të arritur qëllimet e përbashkëta.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e mail:   info@smardonline.com 

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel