Agjent i shitjes

Delta Distribution Sh.p.k
15 ditë të mbetura

Delta Distribution Sh.p.k me seli në Prishtinë,  aktiviteti kryesor afarist i të cilës është tregtia me shumicë dhe pakicë e produkteve ushqimore dhe higjienike,  shpall konkurs për poiztën:

 • Agjent i Shitjes (4 vende pune)

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bën porosinë e produkteve në pikat shitëse
 • Zbaton në përpikmëri planin e shitjes
 • Përkujdeset për rritjen e shitjes në pika shitëse
 • Hapjne e pikave të reja shitëse
 • Realizimi i vizitave në teren sipas route planit të përcaktuar nga punëdhënësi
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut

 

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet arsimim i lartë
 • Përvojë pune paraprake në shitje
 • Shkathtësi të mira komunikuese dhe negociuese
 • Patent shofer, kategoria B (E obligueshme)

 

Paga: 400€ Neto, plus përqindje ne realizim të shitjes.

 

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it: deltadistribution.ks@gmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel