Agjent i shitjes

Birra Prishtina
1 ditë të mbetura

Birra Prishtina sh.p.k me seli ne Prishtinë, shpall konkurs për agjent të shitjes (shites ambulantiv). 

 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 
 

  • Vizita e bleresve sipas planit ditor.
  • Promovon produktin e kompanisë dhe krijon shitje për këtë produkt.
  • Të mbaje pergjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga menaxheri.
  • Bën pergaditjen para daljes në teren, vendos qellime për secilën vizite dhe percakton prioritetet gjate vizitave.
  • Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në teren.
  • Mban kontakte dhe i zhvillon ato me klient.

 

Kualifikimet:

  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në shitje së paku 2 vite.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera për punë ekipore.
  • Të ketë patentë të kategorisë B.

 

Shënim: Vendi i punës do të jetë në Prishtinë.

 

Konkursi është i hapur nga data: 13.01.2022 deri me 27.01.2022. Të gjithë të interesuarit të dergojn CV e tyre përmes email-it: konkurs.birrapr@gmail.com

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel