Agjente/e i Shitjes

KIA KOSOVA
E skaduar

Agjente/e i Shitjes

 

Kia Kosova diler i autorizuar per shitjen e veturave te brendit KIA me selinë e saj të vendosur në Parkun e Bisnesit të Drenasit dhe Showroom në qendren tregtare në AlbiMall në Prishtinë.

Ne po kërkojmë Agjent shitjesh me aftësi të forta shitjeje për shitjen e makinave. Ne mirëpresim gjithashtu aplikime nga ata që kërkojnë një lëvizje drejt një karriere të re.

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 

 • Përshëndetni klientët që mbërrijnë në përfaqësi
 • Paraqitni automjetet e shitësve dhe shpjegoni karakteristikat dhe garancitë e tyre për klientët
 • Përgjigjuni pyetjeve të klientëve në lidhje me makinat, financimin dhe procesin e blerjes
 • Shoqëroni klientët në test drives
 • Negocioni çmimet e makinave dhe vlerat e shkëmbimit për automjetet e klientëve
 • Kontaktoni klientët e qe kan bere blerje me pare për t'u siguruar që ata janë të kënaqur me automjetet e tyre
 • Aftësi të jashtëzakonshme të shërbimit ndaj klientit, duke përfshirë komunikimin ndërpersonal dhe ndërtimin e raporteve
 • Njohuri të thella për automjetet e shitësve, opsionet e financave dhe procesin e shitjes
 • Intuitë për të parashikuar se cilat makina do t'u pëlqejnë klientëve të ndryshëm
 • Dëgjimi aktiv për të përcaktuar më së miri dëshirat dhe nevojat e klientit
 • Bindësia për të bindur klientët të bëjnë një blerje
 • Besimi për të krijuar një përshtypje pozitive tek klientët
 • Aftësi negociuese për të ofruar marrëveshje që kënaqin klientët
 • Aftësi pune në grup dhe bashkëpunim për të koordinuar shitjet
 • Një sjellje mikpritëse dhe miqësore

 

Cilësitë tuaja

 

 • Ju keni përvojë në sektorin e shërbimeve, i cili është i rëndësishëm për biznesin tonë (p.sh. shitje me pakicë, industri hoteliere ose shërbime)
 • Ju e dalloni veten përmes mënyrës suaj të të menduarit të orientuar drejt shërbimit dhe vlerësoni punën që ka kontakt të drejtpërdrejtë me klientët
 • Ju keni punuar tashmë si agjent I shitjes në rolet e mëparshme
 • Aftësi të forta organizative me aftësi për të kryer shumë detyra
 • Duhet të keni aftësi të jashtëzakonshme drejtuese dhe aftësi të forta komunikimi
 • Kërkohen aftësi të jashtëzakonshme ndërpersonale
 • Ju keni një patentë shoferi të vlefshme

 

Pse të zgjidhni KIA?

Ju presim nëse bashkoheni me ne:

 • një pagë bazë tërheqëse mujore + një bonus në bazë të performancës, seanca trajnimi të paguara dhe mundësi zhvillimi të mëtejshëm.

 

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen aseferi@ags-ks.com dhe agskosovo@gmail.com dhe shenoni poziten qe aplikoni

Afati i dorëzimit të CV është data 31 Janar 2023  

Shpallja ka skaduar
adform-pixel