Agjent i shitjes

Denis Gafuri Sales Training hap konkurs per pune per poziten: 

  • AGJENT I SHITJES


Te gjithe personat e interesuar duhet te zoterojne:

  • Aftesi te mira komunikuese;
  • Aftesi te mira bindese;
  • Aftesi te mira shitese;
  • Aftesi bazike ne pakon e MS Office;
  • Vullnet per pune dhe per permiresim te vazhdueshem profesional.
     

Te gjithe personat e interesuar, duhet te dergojne CV dhe nje nje video te shkurter prezantuese, duke cekur: eksperiencen profesionale tuajen, arsyen e aplikimit tuaj per kete pozite pune, duke argumentuar arsyen se pse jeni ju personi i duhur per t'iu bashkangjitur kompanise dhe jo dikush tjeter nga koleget, si dhe cfare do te ishit ne gjendje te fitoni kete pozite te punes ne e-mail: sales@denisgafuri.com, duke e cekur poziten e punes ne SUBJECT "Aplikim per agjent te shitjes". 

 

sales@denisgafuri.com | 049 893 693

Shpallja ka skaduar