Agjent i transportit & Logjistikes

Dardania Logistics SHPK eshte kompani vendore e cila merret me Shpedicion , Transport / Logjistik dhe Depo Doganore . E themeluar qe nga viti 2001 me qender ne Prishtinë .

Shpall konkurs pune për pozitën:

 Agjent te transportit & logjistikes:

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten:

  1. Bënë arnazhimin e transportit per nevoja te kompanis.
  2. Bëne aranzhimin e transportit dhe me pale 3-ta(bashkpuntor).
  3. Dhe punë të tjera të cilat ndërlidhen në procesin e Doganimit dhe Zhdoganimit të mallrave si dhe punë të tjera që kërkohen nga kompania.
  4. Kontakton klientet e ri per sherbimi te transport.
  5. Percjelle gjithe procesin e transportit deri ne perfundim.


Kualifikimet e kërkuara per poziten:

  1. Perparsi kane kandidat me fakulltet ekonomik dhe administrat.
  2. Përvoja e punës e preferuar ne fushen e transportit dhe logjistikes
  3. Gjuha angleze e obliguar , Serbe Kroate ka perparsi.
  4. Fleksibil dhe i gatshëm të punojë nën presion.
  5. Njohuri të mira në aplikacionet e MS office (Word, Excel, Outlook).


Forma e Aplikimi:

1. CV-në tuaj e dërgoni në versionin PDF në email adresën: info@dardaniashped.com

2. Afati i fundit për aplikim: 28.02.2023

3. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Te interesuarit te dergojne CV tyre, bashke me dok tjera (certifikime, referenca) ne email adresen: info@dardaniashped.com

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel