Agjent i transportit

DARDANIA LOGISTICS  shpall konkurs pune për pozitën:

Agjent të transportit:

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bënë arnazhimin e transportit per nevoja te kompanisë.
 • Bënë aranzhimin e transportit dhe me palë 3-ta (bashkëpuntor).
 • Dhe punë të tjera të cilat ndërlidhen në procesin e Doganimit dhe Zhdoganimit të mallrave si dhe punë të tjera që kërkohen nga kompania.
 • Kontakton klientët e ri pëer sherbimi të transportit.
 • Përcjellë gjithë procesin e transportit deri në përfundim.


Kualifikimet e kërkuara:

 • Perparësi kanë kandidat me fakultetin  ekonomik dhe administratë.
 • Përvoja e punës e preferuar.
 • Gjuha angleze e obliguar , Serbe Kroate e deshiruar.
 • Fleksibil dhe i gatshëm të punojë nën presion.
 • Njohuri të mira në aplikacionet e MS office (Word, Excel, Outlook).Aplikimi:

 • CV-në tuaj e dërgoni në versionin PDF në email adresën: suad.shala@dardaniashped.com
 • Afati i fundit për aplikim: 15.08.2024
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.


Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke dërguar CV-në në emailin suad.shala@dardaniashped.com ose  në numrin 049 600 474 dhe 049 187 600.

 Për me shumë informata mund të telefononi në numrin 049 600 474 dhe 049 187 600 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 18:00.

Ju mirëpresim

Shpallja ka skaduar