Agjent i/e shitjes

Barileva Turist shpallë konkurs për:

Agjent i/e Shitjes

Lokacioni – Prizren

 

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

  • Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitetet;
  • Këshillon klientët në lidhje me destinacionet;
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;

 

Kualifikimet:
• Eksperience në shitje 
• Njohuri rreth arazhmaneve turistike
• Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
• Aftësi në gjuhë Gjermane dhe gjuhë te tjera (e preferuar)

Perparësi kanë kandidatët qe kanë përvojë pune në fushën e turizmit
 

Dërgoni CV-ne tuaj dhe referencat në:  info@barilevaturist.com

Data e fundit për aplikim: 24.04.2023

Shpallja ka skaduar