Agjent Marketingu

Center Shqiptare
13 ditë të mbetura

Center Shqiptare (KOSOVE) kerkon te punesoje Agjent Marketingu per tregun e KOSOVES.

Kriteret e pozicionit:

- Te kete mbaruar arsimin e larte
- Te ketë pervoje pune, e preferueshme ne fushen e shitjeve
- Te kete aftesi shume te mira komunikimi, te jete e paraqitshme dhe serioze. 
- Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane dhe angleze

Pergjegjesite kryesore:

- Prezanton ne menyre profesionale produktet tek klientet.
- Mban korrespondencen me klientet per cdo kerkese te tyre.
- Ndjek procedurat per realizimin e porosise deri ne dorezimin e produktit tek klienti.
- Ndjek dhe zbaton me pergjegjshmeri objektivat dhe politikat e kompanise.

 

Te interesuarit per kete pozicion pune jane te lutur te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com

Ju lutemi percaktoni ne subjektin e e-mailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel