Agjent ne Call Center

Tregu.Biz
E skaduar

Pershendetje te ndruar, 

Portali jone www.tregu.biz eshte ne kerkim te dy Agjent/e ne Call Center ne gjuhen shqipe per te komunikuar me partneret tane dhe biznese te ndryshme per te shitur produkte te tyre ne portalin tone.
Orari i punes: 08:00 - 16:00
Puna do jete nga shtepia
Pajisjet per pune do jepen nga kompania 

Te gjithe te interesuarit te na dergojn CV-n ne info@tregu.biz - Vetem kandidatet e zgjedhur do kontaktohen dhe do thiren ne interviste. 

Ju Falemderit.

Shpallja ka skaduar