Agjent Shitje

DAF Marketing
12 ditë të mbetura

DAF Marketing ofron pune per Agjent/e per pune në terren dhe zyre.
 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Arsim i larte i preferueshem;
  • Eksperience vetem ne fushen e shitjeve si Agjent Shitjesh
  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi ne raport me klientet ;
  • Te kete aftesi te mira menaxhimi dhe bashkepunikimi me pjesen tjeter te stafit;
  • Leje vozitje kategoria B, e preferueshme.
     

Inkurajohen të gjitha kandidatet e interesuar të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV.

dea.dafmarketing@gmail.com

+383 49 522 011

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel