Agjent të shitjes dhe Rezervimeve

Barileva Turist
6 ditë të mbetura

Barileva Turist shpallë konkurs për:

• Agjent të shitjes dhe rezervimeve.

   Lokacioni – Prishtine

 

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

• Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;

• Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitetet;

• Këshillon klientët në lidhje me destinacionet;

• Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;

 

Kualifikimet:
• Eksperience në shitje 
• Njohuri rreth arazhmaneve turistike
• Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
• Aftësi në gjuhë Gjermane dhe gjuhë te tjera (e preferuar)

Perparësi kanë kandidatët qe kanë përvojë pune në fushën e turizmit
 

Dërgoni CV-ne tuaj dhe referencat në:  info@barilevaturist.com

Data e fundit për aplikim: 31.03.2023

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel