Agjentë të thirrjeve

Kerkohen agjent te thirrjes, gjermanofoles, te cilet jane te afte te punojne ne grupe dhe kane aftesi shume te mira komunikimi ne gjuhen gjermane.

Arya consulting:

 • Kompani serioze me bazë stabile në treg 
 • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj 
 • Paga me korrektësi të plotë
• Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit   
• Mundësi në ngritje profesionale   
• Ambient kreativ i punës   
• Staf serioz dhe i respektueshëm

Kushtet:

- Komunikim i rrjedhshëm në Gjuhën Gjermane-Niveli i kerkuar i gjuhes eshte B2  
- Përvoja e punës në Call Center(ka përparësi) 
- Korrektësi dhe mirësjellje në punë 

Numri kontaktues 049-426-867

Email: kontakt.aryaconsulting@gmail.com

Shpallja ka skaduar