Agjent Telefonik

JOBS&MORE SHPK
9 ditë të mbetura

Deshironi te punoni  pa stress dhe presjon?  

Deshironi te paguheni shume mire? 
 

Per gjuhe Gjermane, dhe gjuhe frenge 

(3.05€ ora Neto , 3.6 € Bruto) PLUS BONUSE 

Pagese extra e Shtune 20% (3.6€) dhe e Diela 50%(4.5€) 
Atehere ne ju a ofrojme kete, si dhe nje ambjent pune shume miqesor dhe te kendshem! 

Nr, Tel / Viber +38348111830

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel