Agjent Telefonik

O.T Capital Media
10 ditë të mbetura

Agjent telefonik në Gjuhën: 
- Holandeze 
- Suedeze 
- Daneze 

Kompania jonë, si pjesë e trendit të rritjes së kapaciteteve konkuruese në treg, po kërkon persona me 
super energji pozitive t’i bashkohen rrugetimit tonë drejt suksesit! 

Cka ne ofrojmë: 
-Pagë mbi mesatare në treg, 
-Sigurime shëndetësore 
-Vikende të lira, 
-Trajnime të rregullta, 
-Bonuse (në bazë të performances) 
-Mundësi të madhe për avancim dhe zhvillim në punë 
- Ambient super shoqëror me një zyrë në qendër të Prishtinës 

Cka ju duhet të ofroni: 
-Shkathtësi në komunikim 
-Përvoja në shitje përben avantazh 
-Nivel I rrjedhshem në njeren nga gjuhet e cekura më lart 
-Energji poztive dhe kreativitet 

 

Nëse mendoni se I plotësoni kushtet, krejt qka duhet të bëni është të na kontaktoni në

+383 49 365 160 ose dërgoni CV në hr.ot.capital@gmail.com

Eja dhe bëhu pjesë e rrugëtimit, ne po të presim edhe ty të rritemi së bashku!

 

OT Capital Team

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel