Agjent telefonik në Gjuhën Angleze

O.T Capital Media
12 ditë të mbetura

Rreth kompanisë:

O.T Capital është një kompani ndërkombëtare në fushën e telekomunikimit e cila është gjithmonë në rritje dhe njëkohësisht në kërkim të njerëzve me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të ndertojne karrieren e tyre.

 

Për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë ne jemi duke kërkuar:

- Agjent në gjuhën  Angleze

 

Kualifikimet/Kërkesat:

• Njohje të  Gjuhës  Angleze ,

• Shkathtësi komunikimi

• Fleksibilitet dhe punë në grup

• Energjetik dhe I motivuar

 

Çka përfitoni ju?

Pagë bazë + bonuse extra

Mundësi zhvillimi professional

Ambient I këndshëm dhe shoqëror

 

 

Dërgoni CV në Hr.ot.capital@gmail.com ose na kontaktoni në Viber apo Whatsapp në nr. +383 49 365 160

Ju njoftojmë se vetem kandidatët potencial të cilët do të selektohen nga ana jonë do të kontaktohen për intervistë.

 

OT Capital Team

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel