Agjent telefonik në Gjuhën Gjermane

O.T Capital Media
12 ditë të mbetura

Rreth kompanise:

O.T Capital eshte një kompani nderkombetare ne fushen e telekomunikimit e cila eshte në rritje dhe në kërkim të njerëzve me vlera dhe njerëz me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të ndertojne karrieren e tyre.

Per te permbushur kerkesat e klienteve tane ne jemi duke kerkuar:

-Agjent ne gjuhen Gjermane

Ne ofrojme:

-Kushte shume te mira te punes, ambient te ngrohte dhe trajnime profesionale.

-Pagë bazë 750 Euro BRUTO

-Extra Bonuse

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Njohje te Gjuhes Germane,
  • Shkathtesi komunikimi
  • Eksperienca ne shitje perben avantazh
  • Fleksibilitet dhe pune ne grup
  • Energjetik dhe i motivuar

 

 

Apliko duke dërguar Cv në email hr.ot.capital@gmail.com

Për pyetje të tjera ju lutemi na telefononi në: +38349365160

OT Capital Team.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel