Agjent telefonik - Remote

Commffice
E skaduar

Kompania Commffice eshte nje kompani nderkombetare e cila operon ne fushen e telekomunikimit tash e 6 vite.

Ne si kompani jemi duke synuar qe te zhvillojme edhe me tej veprimtarine tone edhe ne tregun kosovar dhe ne kete rast kemi hapur konkurs per pranimin e kandidateve te cilet duan te punojne Remote nga shtepia.

Commffice eshte ne kerkim te:

 • Agjenteve ne gjuhen Gjermane dhe Angleze


Ne ofrojme:

 • Implementimin dhe konfigurimin e te gjitha aplikacioneve te nevojshme per pune,
 • Trajnimet e nevojshme,
 • Orar fleksibil te punes
 • Pagese ne baze te performances


Ju si kandidat potencial duhet te posedoni:

 • PC/Laptop,
 • headphones, te preferueshme voip(usb) supported,
 • Internet 
   

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Te keni njohuri te gjuhes per te cilen aplikoni, Gjermane/Angleze,
 • Te keni shkathtesi ne komunikim,
 • Eksperienca ne shitje perben avantazh
 • Te jeni fleksibil dhe I perqendruar,
 • Energjetik dhe I motivuar per pune ne grup
   

Nese mendon se I permbush kriteret tona te cekura me lart ateher apliko duke dërguar CV në email adresen tone: hr-k@commffice.com dhe ekipa jone do te rishikoj aplikacionin tend me kujdes.

Te dhenat tuaja do te mbeten konfidenciale dhe vetem kandidatet e rrethit te ngushte do te kontaktohen per interviste e cila do te mbahet perms Skype.

Suksese,

Commffice TM.

+44 752 064 2668

Shpallja ka skaduar
adform-pixel