Agjent tereni

KDCA
E skaduar

Kosova debt collection agency - KDCA shpalle konkurs per: 

Agjent tereni 

Kushtet per kualifikim: 

  • Aftesi te mira komunikimi dhe negociuse; 
  • Te kete perfunduar fakultetin ekonomik ose juridik; 
  • Te kete njohuri per kompanite debt collection; 
  • Te kete njohuri te mira  kompjuterike, excel+word; 
  • Njohja e gjuhes angleze dhe serbe eshte perparesi; 
  • Patent shofer kategoria B.

 

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-ne ne email adresen office@kosova-dca.com ose te lajmerohen ne numrin 049/952-700.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel