Agjente e shitjes dhe Rezervimeve

 

PROvisa ka nevojë për një Agjente të Shitjës dhe Rezervimeve në pikën në Lagjen e Muhaxherëve.  

Perparesi kane kandidatet me pervoje pune ne agjensione te sherbimit te vizave.

Paga dhe kushtet e punes te favorshme.

Për informata të tjera dhe kushtet e punës kontaktoni në +383 44 316 093 (viber)

 

Ju lutem dërgoni CV në:

provisa.agency@gmail.com ose në viber +383 44 316 093

Shpallja ka skaduar