Agjente e shitjes

Beli Travel
E skaduar

Agjensioni Turistik "BELI" , agjension i specializuar ne transportin e udhetareve me autobus jashte vendit si dhe shitjen e aranzhmaneve te ndryshme turistike, me pervoje 30 vjeçare, kerkon punonjese ne administrate/agjente te shitjes per zyren tone ne Prishtine. Jemi ne kerkim te nje punonjesi me njohuri ne fushen e transportit nderkombetar si dhe shitjeve te biletave dhe aranzhmaneve turistike.

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Shitje te biletave te aeroplanit
 • Prezantimi i pakove turistike per klientet dhe rezervimi i plote i pakos
 • Komunikimi me klientet ne lidhje me linjat tona te rregullta me autobus
 • Mbajtja e regjistrit te udhetareve per nisjet tona
 • Pune te tjera te kerkuara nga menaxheri


Kerkesat dhe Aftesite:

 • Diplome e shkolles se mesme
 • Te kete aftesi te mira komunikimi
 • Njohja e gjuhes angleze ne nje nivel mbi mesatar
 • Te pakten 1 vjet pervoje pune ne agjension turistik
 • "Fast-learner"

 

Oferta:

 • Page baze dhe bonuse ne baze te shitjeve
 • Pagesa e kontributeve
 • Mundesi zhvillimi profesional

 

Aplikimi:

Te gjithe ate qe zoterojne aftesite e kerkuara dhe jane te gatshem per te permbushur detyrat e kerkuara, ftohen te dergojne CV-n e tyre ne emailin: erionbelitravel@gmail.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur per interviste do te kontakohen!

Shpallja ka skaduar