Agjent/e e shitjes

Ylli holding
E skaduar

Ju njoftojme se kompania “YLLI ” eshte duke zgjeruar veprimtarin edhe ne shitjen e produkteve permes komunikimit online .

Andaj shpallim konkurs, ku kerkohen Agjent/e qe shquhen ne komunikim te mirfillt per shkak se natytra e punes zhvillohet/funksionalizohet ekzluzivisht permes KOMUNIKIMIT (Gjuha shqipe)
 

  • Aftësi te mira kompjuterike;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë punë në sektorin për shërbim ndaj klientit;
  • Vetiniciativë dhe vullnet për të ushtruar detyrën në mënyrë profesionale;
  • I vëmendshëm ndaj detajeve dhe ke aftesi të mira organizative;
  • Natyrë miqesore dhe të pelqen të punosh në ekip;
  • Aftesi të qendrosh i qetë gjatë presionit dhe të veprosh në mënyrë fleksibile.
  • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë e juaja komunikative (bonuse);
     

       Implemntimi I Projektit starton nga data 15 Shtator 2023 
 

Vemendje : Nje resume e shkurter(CV) te dergohet ne email-in tone zyrtare , intervistimi behet ne zyre tone , adresa “Mati , rruga “Prekazi” Prishtine .
 

Detaje shtese ne nr e kontaktit :

ylliholding@gmail.com

+38343587746

Shpallja ka skaduar