Agjent/e i/e shitjes

DEA COMPANY
35 ditë të mbetura

Natyra Dea SH.P.K me seli ne Hajvali, Prishtine shpall konkurs per plotesimin e vendeve te punes


KONKURS

 1. Agjent /e shitjes ne barnatore
 2. Agjent /e shitjes ne markete

 

Pershkrimi i vendit te punes:

 • Hulumtimi, prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientet e ri
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencën;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klient;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave


Kualifikimet:

 • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
 • Patent shofer Kategoria B;
 • E obligueshme pervoja e shitjes ne sektorin perkates;
 • Aftësi të mira ne komunikim,shitje dhe negocim

 

Te gjithe kandidatet e interesuar inkurajohen te dergojne CV e tyre ne email adresen deakosove@gmail.com . Ju lutem ne subjekt percaktoni poziten ne te cilen aplikoni

Konkursi mbetet i hapur deri me 25.01.2021

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel