Agjente e Shitjes (Prezantuese në barnatore)

Estethica
E skaduar

Bëhu pjesë e ekipit tonë!

Pozitë e hapur pune:

Agjente e shitjes (Prezantuese në barnatore):

  • Të ketë përvojë pune
  • Të ketë patent shofer
  • Të ketë aftësi të komunikimit, raportit dhe çasjes në punë.

 

Kandidatët e interesuar mund të na dërgojnë cv-të në estethica.ks@gmail.com apo të na kontaktojnë në : +383 49 660 660

Pozita vlen për gjininë femërore

Shpallja ka skaduar