Agjente e telefonatave

Pasta FASTA
E skaduar

Pasta FASTA rekruton agjente per telefonata te klienteve.

Pergjegjesite :

  • Miresjellje me klientet.
  • Aftesi te mira komunikimi.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.

 

Per aplikim ne numrin e telefonit : 049430113

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel