Agjente e thirrjeve

BLED GROUP
23 ditë të mbetura

Kompania BLED GROUP kërkon agjente të thirrjeve femër që flasin gjuhën boshnjake për të punuar në zyrën tonë shumë mikpritëse dhe komode në Pejë. 

Kandidatet e interesuara duhet të jenë oratore, të përgjegjshëm, të vëmendshëm dhe të motivuar për të punuar. 

Për më shumë hollësi na kontaktoni në numrin e telefonit: 049-481-821, ose  përmes  aplikacionit Viber në: +383-44-404-718. 


Në qoftë se nuk keni pyetje paraprakisht, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në këtë email: bledgroup.shpk@gmail.com


Ne ju inkurajojmë fuqimisht të aplikoni dhe mirëpresim aplikimet tuaja.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel