Agjente e thirjeve

BLED GROUP
23 ditë të mbetura

Kompania "BLED GROUP" kërkon agjente të thirjeve (Customer Care) në Pejë


Kandidatët e interesuar duhet të jenë oratorë, të përgjegjshëm, të vëmendshëm dhe të motivuar për të punuar. 

Për më shumë hollësi na kontaktoni në numrin e telefonit: 049-481-821, ose  përmes  aplikacionit Viber në: +383-44-404-718.  


Në qoftë se nuk keni pyetje paraprakisht, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në këtë email: bledgroup.shpk@gmail.com 


Ne ju inkurajojmë fuqimisht të aplikoni dhe mirëpresim aplikimet tuaja.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel