Agjent/e Logjistike

Ofrojme vend pune Agjent/e Logjistike

Kompania e transportit Be-Da Logistik lider ne fushen e transportit dhe logjistikes me vendodhje ne qytetin e Prishtine , me lokacion ne lagjen Mati 1,Rr."Bahri Fazliu" Objetki Royal,Hyrja 15/18,Kati 0,nr 42 shpall pozicione te reja pune si agjent/e logjistike

Aftesite dhe kualifikimet

  • Njohuri te mira kompjuterike
  • Njohuri te mira te gjuhes Angleze
  • Te kete aftesi negociuese dhe bindese
  • Te integrohet lehtesisht
  • Te kete aftesi bindese dhe negociuese
  • Te jete i komunikueshem
  • Preferohen persona qe kane patur eksperience te meparshme ne kete fushe.


Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne emailat si me poshte dhe ne subject te shenohet pozita per te cilen aplikoni :

job@be-da.mk

Shpallja ka skaduar
adform-pixel