Agjent/e Marketingu & Shitje

City Sale
2 ditë të mbetura

Mardhanie pune me page: fikse + bonus në realizim

Citysale është web platformë që ofron mundësi unike per reklamim-marketing të bizneseve për promovim & shitje online të produkteve/shërbimeve të tyre.

https://www.citysale.co/sq/index/

Për qytetet:

Prishtinë , Prizren , Gjilan , Pejë , Ferizaj , Mitrovicë , Gjakovë .

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Prezentim & Shitje të shërbimeve të Citysale tek bizneset.
  • Vizita në terren dhe mban takime të rregullta me biznese.
  • Mban të dhëna të sakta për takimet e realizuara
  • si dhe raporton arritjen e objektivave.

 

Aftësitë / Kualifikimet

  • Njohuri dhe përvojë pune në fushën e marketingut,mediat online -përparsi.
  • Kontakte dhe përvojë të bashkëpunimit me biznese të ndryshme- përparsi.
  • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese.

 

Dërgo CV-në në email në: citysalekosova@gmail.com

Vetëm kandidatet e përzgjedhura ftohen në intervistë.

Konkursi i hapur deri më: 30.09.2020

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel