Agjent/e të Shitjes

BIBATRAVEL
28 ditë të mbetura

Kushtet për kualifikim:

 • Aftesi te shkelqyera kompjuterike (Obligative)
 • Njohja e gjuhës angleze (Obligative)
 • Njohja e gjuhës turke per aranzhmane turistike perparesi
 • Njohuri shume te avansuara komjuterike
 • Njohuri relavante te industrisë se turizmit
 • Aftësi te larta për të komunikuar në mënyrë profesionale me kolegët dhe konsumatorët
 • Eksperienca e punes ne agjencione turistike perben avantazh
 • Bashkëpunim dhe vetë-motivim.
 • Të ketë integritet të lartë moral

 

Përgjegjësitë kryesore:

 • T'i raportoje direkt Drejtorit te kompanise
 • Identifikimin, vlerësimin dhe zgjidhjen e kërkesa të klientëve
 • Të krijoje shitje për kompaninë
 • Kupton dhe i respekton procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e kompanisë
 • Përshtatet në punë ekipore
 • Aftësi për të komunikuar me punonjësit dhe kontaktet e ndryshme afariste në mënyrë profesionale dhe me mirësjellje.
 • Shkathtësi në komunikim me gojë dhe me shkrim.
 • Aftësi për krijimin e një atmosfere ekipore dhe për ruajtjen e angazhimit të punonjësve.
 • Aftësi për t’iu kushtuar vëmendje detajeve si dhe për të siguruar saktësinë e raporteve dhe të dhënave.

 

Dërgoni CV tuaj në adresën e mëposhtme: info@biba-travel.com

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.
 

Afati i dorezimit deri me 18.10.2021

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel