Agjente shitjesh

ENZO ATTINI
E skaduar

Pozicioni punes: Agjente shitjesh per produkteve ENZO ATTINI ne showroom.

Kompania ENZO ATTINI kerkon :

Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes.

 

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
 • Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;
 • Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;
   

Kompania ENZO ATTINI ofron:

 • Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.
 • Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.
 • Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte.
 • Rritje financiare sipas sukseseve individuale.
 • Orari punes 7 ore ne dite.
 • Turni i pare. (Orari 8:00 deri ne 15:00)
 • Turni i dyte. (Orari 14:00 deri ne 21:00)
 • 1 dite ne jave pushim.

 

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Preferohet te kete eksperience ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.
 • Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
 • Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
 • Njohuri e mire e Facebook/Instagram
 • Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
 • Te jete metodike dhe e organizuar.
 • Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme
 • Preferohet kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

 

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.

Shpallja ka skaduar