Agjent/e të rezervimeve

Barileva Turist shpallë konkurs për:  

• Agjent të rezervimeve. 

   Lokacioni – Prishtine


Përgjegjësitë e punës së agjentit të rezervimeve:

• Të bisedojë me klientët për rezervimin e relacionit të udhëtimit;

• Këshillon klientët në lidhje me destinacionet;

• Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;


Kualifikimet:
• Eksperience pune ( e preferuar ) 
• Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
• Aftësi në gjuhë Gjermane dhe gjuhë te tjera (e preferuar)
• Gatishmeri për punë ekipore , në kushte presioni dhe me orar fleksibil

Nga Kandidatët kërkohet të jenë të gatshëm për punë me orar me ndërrime 
 

Dërgoni CV-ne tuaj dhe referencat në:  info@barilevaturist.com

Data e fundit për aplikim: 29.09..2023

Shpallja ka skaduar