Agjent/e të shitjes dhe rezervimeve

Barileva Turist shpallë konkurs për:

Agjent/e të shitjes dhe rezervimeve.

   Lokacioni – Prishtine

 

Përgjegjësitë e punës së agjentit të shitjes:

  • Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Shet dhe koordinon transportin, akomodimin, udhëtimet dhe aktivitetet;
  • Këshillon klientët në lidhje me destinacionet;
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;

 

Kualifikimet:

  • Eksperience në shitje 
  • Njohuri rreth arazhmaneve turistike
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
  • Aftësi në gjuhë Gjermane dhe gjuhë te tjera (e preferuar)
     

Perparësi kanë kandidatët qe kanë përvojë pune në fushën e turizmit

Dërgoni CV-ne tuaj dhe referencat në:  info@barilevaturist.com

Data e fundit për aplikim: 21.01.2024

Shpallja ka skaduar