Agjentë të shitjës

Gjej.com
1 ditë të mbetura

Gjej.com pèr plotèsimin e vendeve te lira tè punès
Agent/e i Shitjes
• Bèn pèrpilimin e kontratave me klientèt.
• Bashkèpunim i ngushtè me kolegèt, pèr sherbime sa mè tê mira pèr klientet.
• Zhvillime tè mardhènieve tè forta dhe tè besueshme midis klientève dhe
kompanise.
• Vizita tè regullta te klientèt.
• Mirèsjellje profesionale ndaj klientève.
Kushtet he kualifikimet e kerkuara:
• Kèrkohet shkollim i mesèm (Diplomè Universitare e preferueshme)
• Pèrvojè pune nè shitje
• Aftèsi tè mira tè prezantimit dhe komunikimit
• Patent shoferi (Kategoria B)
*Kandidatet e interesuar pèr keto vende pune duhet tè aplikojne duke dèrguar CV-nè nè emailin hr@gjej.com

Adresa : Prishtinë , Emshir përball Tregu Group , është e vendosur logoja gjej.com

Kontakti : +38348600801

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel