Agjent/e të shitjes

HORECA LLC
E skaduar

Horeca L.L.C  shpall konkurs pune për:

 

Agjent/e të shitjes  (1)

Vendi: Prishtinë

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 

Prezentimin e produkteve të kompanisë;

Shitjen e produkteve të kompanisë;

Identifikimin e klientëve të rinj;

Mirëmbajtjen e raporteve me klientët ekzistues

Vizitat në terren

 

Kriteret:

Të ketë të mbaruar fakultetin (eksperienca e mëparshme dhe referencat përbëjnë avantazh);

Të ketë njohuri mbi marketingun dhe shitjen;

Të ketë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike;

Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit dhe negocimit,

Të posedoj patentë shofer për kategorinë B.

Të ketë njohuri të gjuhës angleze;

 

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke na dërguar CV-në përmes e-mailit: hr@horecaks.com

 

Afati i fundit për aplikim është deri më: 20.10.2021

Shpallja ka skaduar
adform-pixel