Agjentë të sigurimeve

Plus Group
E skaduar

Plus Grup Prishtinë


Shpallë Konkurs për këto vende të punës
 

Kërkojmë 30 PUNTOR me njohuri dhe komunikim të mirë të Gjuhës Gjermane ... Për Agent të gjitha sigurimeve, kushtet e punës janë shumë të mrekullueshëme, me pagë FIXE, plus Provizone dhe shumë Bonuse tjera.


Te gjithë ju që jeni të interesuar që  të keni një vend te punës afatgjatë dhe pagë të rregullt mujore PA PROBLEME, jeni të mirë se ardhur. Ju Garantojmë!

Orari i punës prej orës 12:00 - 19:00
E SHTUNË 12:00-16:00

Si dhe, për personat që kanë mësuar gjuhën Gjermane në Kurs, ose që kan pak pervojë pune, ofrojmë mundësi për tu pranuar në punë në menyrë më të lehtë.

Numri i telefonit: +386 4 964 4444 (whatsapp) (viber)

Rruga Muharrem Fejza (200metra larg Rruges B)

10000 Prishtinë

Ju mirëpresim të gjithë juve !

Shpallja ka skaduar
adform-pixel