Agjent/e të Thirrjeve (Shqip)

Alba Connect
25 ditë të mbetura

Kërkohen 2 Agjent/e të Thirrjeve për punë në Departmentin e Call Center.

Përshkrimi i pozitës:
Puna ka të bëjë me shitjen dhe përkrahjen e produkteve/shërbimeve për klientë jashtë Kosovës. Konkursi është i hapur deri më 15 Shkurt 2021.

Alba Connect SH.P.K:
  • Kompani serioze me bazë stabile në treg
  • Kontratë pune të rregullt në përputhje me ligj
  • Paga me korrektësi të plotë
  • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
  • Mundësi në ngritje profesionale
  • Ambient i shkëlqyeshëm i punës
  • Staf serioz dhe i respektueshëm

Kushtet:
  • Mosha 24-30 vjeçare
  • Aftësi komunikimi verbal dhe drejtëshkrimor në gjuhën shqipe (gjuhët tjera plus i madh)
  • Gatishmëri të punoni gjatë vikendit dhe festave
  • Korrektësi dhe mirësjellje në punë dhe kolektiv
  • Përvojë paraprake në call center

Detajet e pozitës:
  • Orari: 6 ditë pune (19:00-23:00)
  • Pauza: 30 minuta
  • Gjuha: Shqip
  • Puna provuese: 2 javë
  • Paga startuese: 150 EUR (neto)

 

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në "Subject".

Pas përzgjedhjes së kandidatëve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  callcenter@albaconnect.com
Viber/WhatsApp:  +38349972700
Web:  albaconnect.com
Facebook/Instagram:  albaconnect

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel