Agjent/e udhëtimi

Travellines
1 ditë të mbetura

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Planifikon dhe shet shërbimet e udhëtimeve;
 • Përcakton nevojat dhe preferencat e klientëve, siç janë oraret dhe kostot;
 • Përgatitë biletat dhe informacionin e nevojshëm, duke e percjelle te klientet;
 • Llogaritë koston totale të udhëtimit, duke iu ofruar klienteve mundesite e udhetimit;
 • Bashkëpunon me klientët për të përcaktuar nevojat e tyre duke iu ofruar datat e udhëtimit dhe koston;
 • Informon klientët mbi dokumentet e kërkuara, siç janë pasaportat, vizat, rregullat per mbrojtjen kunder covid-19;
 • Trajton problemet e mundshme te udhëtimit, perfshire kerkesat e shtuara, ankesat ose/dhe rimbursimet;
 • Mbanë databazën e klienteve;


Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

 • Njohuri bazike të gjuhës angleze;
 • Aftësi të shitjes;
 • Aftësi të shërbimit të klientit;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Aftësi komunikimi;
 • Njohuri të mira kompjuterike;
 • Aftesi per te mesuar.

 

Si të Aplikoni

Aplikoni duke shkruar ne subjekt Agjent udhetimi dhe dergoni CV-ne tuaj dhe nje leter motivimi ne fisnik@travellines.de

deri më 05 Prill 2022.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel