Agjent Telefonik

Deshironi te punoni  pa stress dhe presjon?  

Deshironi te paguheni shume mire? 

Gjuhe Gjermane

(3.05€ ora Neto , 3.6 € Bruto) PLUS BONUSE 

Pagese extra e Shtune 20% (3.6€) dhe e Diela 50% (4.5€) 

Atehere ne ju a ofrojme kete, si dhe nje ambjent pune shume miqesor dhe te kendshem!  

Nr. Tel +38348111830

Shpallja ka skaduar
adform-pixel