Arkatare

Alba Petrol
E skaduar

Albapetrol Group Shpk, pika në Suharekë, së shpejti hap marketin e ri dhe kërkon:

 

Pozita: Arkatare (femra) - 2 vende të lira

 

Kushtet e punës:

  • Paga fillestare: 400€ (paguhet përmes bankës)
  • Orari i punës: Dy ndryshime të punës nga 7 orë  (paradite 07:00 - 14:00 dhe pasdite 14:00 - 21:00)
  • E diela pushim

 

Për informacion shtesë rreth kushteve të punës, ju lutemi kontaktoni në numrin +38348183183.

Ju faleminderit për interesimin tuaj për të punuar në Albapetrol Group Shpk.


 

Shpallja ka skaduar